Acasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați acasă. Această rețetă face 4 porții cu 859 calorii, 48G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 134 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos worcestershire, carne de vită măcinată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, ceapa, usturoiul, panko, Gruyere, ou, lapte, pastă de roșii, sos Worcestershire, miere, sos de soia, pimentn, sare, piper și cimbru într-un castron. Puneți o mănușă sigură pentru alimente și folosiți mâna pentru a frământa amestecul până la uniformizare.Tapetați o tigaie pentru pui cu niște hârtie pergament. Acest lucru face curățarea mult mai ușoară și împiedică pâinea de carne să se lipească de tigaie. Formați amestecul de carne într-o pâine pe hârtia pergament. Se acoperă cu slănina, suprapunându-se ușor fiecare felie.
Coaceți pâinea de carne timp de 30 de minute. În timp ce pâinea de carne este la cuptor, faceți glazura amestecând ketchup-ul, mierea, sosul Worcestershire și muștarul într-un castron mic pentru a combina.
Scoateți pâinea de carne din cuptor și acoperiți-o cu glazura. Întoarceți pâinea de carne la cuptor și coaceți încă 20-30 de minute sau până când un termometru instand read citește 160 de grade F.
Scoateți pâinea de carne din cuptor și lăsați-o să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a o tăia.
Se servește cu piure de cartofi.