Acasa
Acasă este un fără gluten, întreg 30 și vegan garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 380 calorii, 2G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare kosher, cartofi pentru copii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile de ton pe o farfurie și stropiți o porție bună de EVOO pe ele răsturnând de câteva ori pentru a vă asigura că sunt bine acoperite.
Presărați piper negru, apoi frecați partea tăiată a cojii de lămâie în fripturi (nu le sărați încă).
Încălziți cuptorul la 400 de grade F și pregătiți legumele. Pentru morcovi, faceți o tăietură la un unghi de 45 de grade, apoi rotiți-o la 1/4 de întoarcere de la dvs., apoi faceți o altă tăietură în același unghi. Nu sunt sigur cum se numește această tăietură, dar este grozav, deoarece face ca toate bucățile de morcov să aibă aproximativ aceeași grosime (pe care le controlați după cât de departe le tăiați), astfel încât să gătească uniform. Am folosit o varietate de cartofi lungi și slabi și i-am tăiat în același mod. Apoi aruncați morcovii, cartofii și usturoiul într-o cantitate bună de EVOO, sare și piper. Puneți acest lucru la cuptor pentru aproximativ 40 de minute sau până când cartofii sunt aproape gata.
Adăugați sparanghelul și frunzele de morcov, aruncați adăugând mai mult EVOO dacă se pare că are nevoie de el, apoi puneți-l înapoi în cuptor.Acum este timpul să gătești fripturile.
Încălziți o tigaie din oțel inoxidabil sau fontă cu fund greu la foc mediu până când este foarte fierbinte.
Scoateți coaja de lămâie și aruncați-o. Întoarceți fripturile de câteva ori pentru a vă asigura că sunt bine acoperite cu ulei, apoi presărați sare kosher pe ambele părți.
Așezați fripturile în tigaia fierbinte și nu le deranjați până nu sunt gata să se răstoarne. Veți ști că sunt gata când treimea inferioară a fripturii este maro (primele 2/3 vor fi roșii). Dacă tigaia a fost suficient de fierbinte și sunt gata să se răstoarne, ar trebui să fie destul de ușor de dislocat și de întors cu niște clești, dar dacă se lipesc, folosiți o spatulă. Gătiți această parte până când 1/3 de jos este maro (acum treimile de jos și de sus ar trebui să fie maro, iar mijlocul 1/3 ar trebui să fie roz, nu roșu).Scoateți legumele din cuptor după ce răsturnați tonul și farfuriați legumele. Când tonul este gata, puneți-le imediat deasupra legumelor, astfel încât să nu se gătească prea mult.
Stropiți 1 linguriță de suc de lămâie și 1 linguriță de EVOO pe fiecare friptură și serviți imediat.