Acasa
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Acasă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 615 calorii, 42G de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 24 de fani. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ceapă medie, crengutecimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Cu cinci săptămâni înainte faceți choucroute (varză murată)cu până la 1 săptămână înainte faceți Knackwurst și fumați.Cu două zile înainte de a vindeca coastele de porc amestecând sarea, zahărul și cuișoarele și frecând amestecul în carne. Puneți într-o pungă ziploc și dați-o la frigider până când este gata de utilizare.Ziua Choucroute Garnie
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Clătiți vârfurile coastei întărite.
Tăiați capetele grase de pe slănina plăcii și tăiați-le în bastoane groase de 1/4".
Tăiați restul de slănină pe jumătate pe lungime, apoi feliați în dreptunghiuri groase de 1/2". Ar trebui să ajungeți cu 8 bucăți de aproximativ 4 "x 1 1/2 "x 1/2"
Adăugați bucățile mici de grăsime de slănină într-un cuptor olandez mare la foc mediu și scoateți puțină grăsime.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până când sunt fragede, se rumenesc și miros dulce.
Adăugați vinul, mierea, frunzele de dafin, ienupărul, piperul, chimenul, cuișoarele și cimbru, apoi aduceți la fierbere.
Adăugați jumătate de varză murată și amestecați pentru a combina. Cuibărește coastele în varză murată împreună cu câteva bucăți de slănină mare. Puneți mai multă varză murată, apoi așezați restul de slănină. Se acoperă cu restul de varză murată, apoi se toarnă peste bulionul de pui.Se acoperă cu un capac și se transferă în cuptor.
Coaceți aproximativ 1 1/2 ore, apoi adăugați cotletul de porc afumat deasupra garniei de choucroute. Acoperiți și reveniți la cuptor până când Cotletele de porc sunt încălzite și restul de carne este fraged cu furculița (aproximativ încă 30 de minute)
Adăugați cartofii într-o oală cu apă sărată generos și fierbeți până se înmoaie. Când cartofii sunt aproape gata, aduceți o oală mică cu apă la foc mic și adăugați cârnații. Lăsați-le să fiarbă până se îngroașă, apoi scoateți-le din apă.
Adăugați cârnații deasupra garniei de choucroute și reveniți la cuptorul descoperit câteva minute pentru a permite cojilor de pe cârnați să crisp.To serviți, așezați o grămadă sănătoasă de choucroute pe un platou de servire și acoperiți cu diferitele bucăți de carne. Apoi înconjurați cu cartofii fierți și garnisiți cu ceva verde.