Acasa

Acasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați acasă. O porție conține 835 calorii, 90g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,52 USD pe porție. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de salsa verde, oțet, wedgeslime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc în congelator până când este suficient de fermă pentru a tăia (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Scoateți semințele și tulpinile din ardei iute și puneți-le într-un castron. Se fierbe puțină apă și se toarnă pe ardei iute și se lasă să se rehidrateze (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Puneți ardeii iute într-un robot de bucătărie împreună cu toate celelalte ingrediente pentru marinată și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați marinada într-o oală și dați la fiert timp de 5 minute. Acest lucru distruge unele dintre enzimele din ananasul proaspăt care vă pot transforma carnea în ciupercă. Opriți focul, apoi lăsați marinada să se răcească la temperatura camerei.Scoateți friptura din congelator și orientați friptura așa cum ați avea-o așezată în tigaia de prăjire (partea grasă în sus). Ideea aici este că doriți să feliați carnea în felii groase de 1/2" care se vor stivui una peste alta în tigaia de prăjire. Eu nu felie tot drumul prin care ajută atunci când sunteți încercarea de a pune friptura din nou împreună.Slather marinata între fiecare strat până când fiecare colț și cranny este acoperit. Legați friptura la loc. Acoperiți-l și lăsați-l să se marineze timp de cel mult o oră. Ananasul proaspăt are o enzimă puternică care descompune proteinele și, în timp ce încălzirea distruge unele dintre enzime, este totuși un puternic fragezitor de carne. Dacă utilizați ananas conservat, lăsați-l să se marineze peste noapte, deoarece cea mai mare parte a enzimei este distrusă în procesul de conservare.Când friptura este gata să intre în cuptor, setați cuptorul la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De AnanasConserve De Ananas
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Puneți friptura pe un raft într-o tigaie și adăugați apă pe fundul tigaiei (aceasta pentru a împiedica picăturile să fumeze). Prăjiți timp de 30 de minute la această temperatură, apoi așezați feliile de ananas deasupra fripturii și reduceți focul la 300 de grade F. prăjiți până când carnea este fragedă (aproximativ 3 ore).După ce scoateți carnea din cuptor, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 20 de minute. Când sunteți gata să serviți, tăiați carnea în cuburi mici. Îmi place să-l prăjesc în tigaie în acest moment pentru a da bucăților un pic mai multă caramelizare, dar depinde de you.To asamblați tacos doar încălziți o grămadă de tortilla în cuptorul cu microunde acoperit cu un prosop de hârtie umed timp de aproximativ 30 de secunde. Folosind 2 tortilla pe taco, umpleți cu carne, apoi acoperiți cu ceapă tocată, coriandru și salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Serviți cu o pană de var pentru stoarcere.Pentru Salsa Verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
7
Mutați raftul cuptorului în poziția de sus și așezați o bucată de folie. Scorați fundul tomatillos (pentru a nu exploda) apoi așezați-le pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați pielea jalepenos cu fața în sus în jurul tomatillos împreună cu ceapa și usturoiul. Porniți broilerul și lăsați totul să se întâmple un char frumos cu bule. Folosind clești, răsturnați lucrurile și apoi char cealaltă parte. Este posibil ca articolele mai mici, cum ar fi ceapa și usturoiul, să fie nevoie să iasă mai întâi.Îndepărtați orice exces de cărbune (doriți să păstrați o parte din el), apoi aruncați totul într-un robot de bucătărie împreună cu coriandru și sare și piper. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista