Acasa

Acasa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați acasă. Această rețetă face 4 porții cu 850 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Norecipes are 4 fani. Un amestec de sare kosher, lapte de cocos, garam masala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați orezul în apă timp de cel puțin 2 ore.Spălați puiul și uscați-l bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Îndepărtați orice exces de grăsime sau piele, apoi faceți marinada combinând iaurtul, garam masala, coriandrul, scorțișoara, ghimbirul de usturoi, sarea și piperul într-un castron. Înveliți bine puiul cu marinada, acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați un strop generos de ulei. Prăjiți ceapa și ghimbirul împreună cu un vârf generos de sare până când ceapa abia începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ardeii iute și nuca de cocos și continuați să prăjiți amestecând constant până când întregul amestec devine un maro auriu frumos. Gustați și adăugați sare suplimentară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Transferați într-un castron, răzuind cât mai mult din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Încălziți 3 qts de apă împreună cu sarea, scorțișoara, cardamomul, cuișoarele și frunza de dafin până când apa fierbe și a căpătat o culoare maro din condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scurgeți orezul înmuiat și adăugați-l în apa clocotită. Acoperiți cu un capac și gătiți timp de 5 minute, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Scurgeți orezul și alegeți condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
9
Încălziți o tigaie cu sos mediu, suficient de mare pentru a se potrivi cu tot puiul într-un singur strat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
10
Adăugați un strop de ulei și prăjiți puiul până se rumenesc pe o parte (6 până la 7 minute). Întoarceți și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
11
Transferați puiul pe o farfurie și scurgeți orice exces de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
12
Adăugați jumătate de orez în tigaia în care ați prăjit puiul, apoi întindeți amestecul de nucă de cocos/ceapă peste orez. Acoperiți cu restul de orez și turnați laptele de cocos peste orez. Se acoperă cu puiul și orice sucuri colectate, se acoperă oala cu un capac și se pune la foc mediu. Odată ce auziți laptele de cocos fierbând, reduceți focul la mediu scăzut și mențineți un foc mic. Nu scoateți capacul în timp ce gătiți, deoarece căldura prinsă este necesară pentru a găti puiul. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute sau până când nu există lichid left.To serviți, așezați orezul asigurându-vă că obțineți straturile de mijloc și de jos și deasupra cu o bucată de pui. Finalizați cu un strop de busuioc thailandez și serviți cu chutney sau sambal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista