Acasa
Acasă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 499 calorii, 60g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ceapă, tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală sub presiune plină cu apă la fierbere.
Adăugați coada de bou și pieptul în apa clocotită și reveniți la fierbere. Setați cronometrul timp de 12 minute, după ce apa revine la fierbere. Pregătiți un castron cu apă rece.În timp ce oasele fierb, puneți ceapa și ghimbirul pe o tigaie și așezați-le direct sub elementul de încălzire al broilerului, tăiate cu fața în sus. Se fierbe până când ceapa și ghimbirul sunt carbonizate frumos.Când cronometrul se stinge, scoateți coada de bou și pieptul și transferați-le în apă pentru a se răci. Spălați bine oasele pentru a îndepărta orice sânge congelat sau alți contaminanți care vă pot înnora supa. Spălați bine oala, apoi adăugați oasele și carnea înapoi.
Puneți scorțișoara, anasonul stelat, semințele de fenicul și cuișoarele într-o tigaie și prăjiți-le pe aragaz, aruncând frecvent pentru a preveni arderea, până când condimentele sunt parfumate.
Adăugați condimentele prăjite în oală cu pieptul și oasele și apoi adăugați rădăcinile de coriandru și 8 căni de apă. Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune ridicată. Când este la presiune, setați cronometrul timp de 30 de minute.Când cronometrul se stinge, utilizați metoda de eliberare rapidă pentru a elibera presiunea din aragaz și când presiunea a scăzut, deschideți capacul.
Scoateți pieptul și înfășurați-l rapid în folie de plastic, pentru a preveni uscarea cărnii.
Lăsați acest lucru să coboare la temperatura camerei și păstrați-l la frigider până când sunteți gata să-l utilizați.Sigilați din nou capacul la oala sub presiune și aduceți oala înapoi la presiune ridicată. Continuați să gătiți bulionul încă 45 de minute și apoi lăsați presiunea să scadă în mod natural.Când presiunea a scăzut, deschideți capacul și folosiți clești pentru a îndepărta coada de bou și puneți-o deoparte(Puteți alege carnea și țesutul conjunctiv de pe cozile de bou pentru a servi deasupra Pho-ului sau condimentați-l și apăsați-l într-o terină). Treceți stocul printr-o sită cu ochiuri fine pentru a îndepărta aromele și apoi îndepărtați cea mai mare parte, dar nu toată grăsimea.Acum ar trebui să aveți 5 căni de stoc. Dacă aveți mai puțin, adăugați puțină apă pentru a face 5 căni. Dacă aveți mai mult, va trebui să vă fierbeți puțin mai mult pentru a vă concentra it.To pregătiți Pho, înmuiați banh pho în apă caldă timp de o oră pentru a se rehidrata. Când tăiței nu mai au un miez dur, scurgeți-i. Le puteți păstra într-o pungă de plastic sigilabilă la frigider până la o zi.
Puneți stocul pregătit într-o oală și adăugați sosul de pește și sucul de trestie evaporat, ajustând ambele după gust. Păstrați bulionul Pho cald la foc mic.Deoarece tăiței se vor uda rapid, Asigurați-vă că aveți masa pregătită cu condimente și pregătiți toate toppingurile, astfel încât să puteți asambla toate bolurile și să le duceți la masă cât mai repede posibil.Feliați ceapa cât mai subțire posibil și apoi înmuiați-o în apă. Feliați pieptul gătit. Feliați filetul cât mai subțire posibil.Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Taiteii rehidratati ar trebui sa se gateasca in aproximativ 1 minut, asa ca pregatiti o strecuratoare si adaugati taiteii in apa clocotita.
Scurgeți imediat ce sunt gătite (veți dori să fie încă puțin masticabile, deoarece vor continua să gătească în bolurile cu bulionul).Împărțiți tăiței între boluri și acoperiți cu ceapa feliată, coriandru, piept și filet crud. Aduceți bulionul Pho la fierbere și împărțiți-l între boluri și serviți cu restul condimentelor și toppingurilor.