Acasa

Acasa
Acasă este un fără gluten felul principal. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți de casă, ardei iute guajillo uscați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți marinada pentru miel. Într-un castron, combinați oțetul, ardeii iute uscați, bățul de scorțișoară, cuișoarele și cardamomul. Se lasă la macerat 20 de minute pentru a înmuia ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă într-un blender și se adaugă semințele de chimen, semințele de muștar, boabele de piper negru, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și sarea. Puree timp de 2-3 minute până când este complet netedă, adăugând oțet suplimentar pentru a obține o pastă care nu este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă marinada peste miel, se freacă și se marinează la frigider, acoperit, până la 4 ore.Faceți raita: într-un castron, combinați iaurtul, 2 linguri suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și castravetele. Se amestecă bine și se dă la frigider până se pregătește pentru servire. Raita poate fi făcută cu până la 2 zile în avans.Faceți ceapa murată: într-un castron, combinați ceapa feliată subțire, 1/4 cană suc de lămâie și 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 4 ore până când ceapa se înmoaie ușor și își pierde o parte din mușcătură.Când mielul a terminat de marinat, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pe aragaz, încălziți o tigaie mare adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
RaitaRaita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cele 2 linguri de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5
Îndepărtați orice marinadă în exces din cozile de miel, economisind tot ce rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Adăugați cojile de miel în uleiul fierbinte și rumeniți timp de 4-5 minute pe ambele părți până se caramelizează profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Subţire-Subţire-
7
Eliminați la a plate.To uleiul rămas în oală, se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se sotează până se rumenesc, 4-5 minute, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați marinada rezervată în oală împreună cu 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați pudra de coriandru. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați cozile de miel rezervate și orice sucuri pe care le-au eliberat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
11
Adăugați suficientă apă suplimentară în oală, astfel încât să iasă pe părțile laterale ale gambelor.Acoperiți cu un capac etanș (rezistent la cuptor) sau 2 straturi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Așezați pe raftul din mijloc în cuptor și gătiți timp de 2 ore, întorcând gambele o dată în mijloc. Până la sfârșit, carnea ar trebui să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Scoateți gambele din oală și, odată suficient de răcoroase pentru a le manipula, tăiați carnea departe de os. Aruncați oasele (sau rezervați pentru stoc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Așezați oala cu lichidul de fierbere înapoi pe aragaz și aduceți la foc mic. Reduceți până când are consistența unei tocănițe groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
15
Adăugați carnea de miel mărunțită în lichid și adăugați pudra garam masala și lingura suplimentară de oțet. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minutes.To serviți, încălziți tortilele de porumb pe o plită până când sunt ușor carbonizate. Umpleți fiecare tortilla cu mielul fiert și acoperiți cu raita, ceapă și coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Garam MasalaGaram Masala
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
RaitaRaita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista