Acasa
Acasă este un fără gluten felul principal. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți de casă, ardei iute guajillo uscați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți marinada pentru miel. Într-un castron, combinați oțetul, ardeii iute uscați, bățul de scorțișoară, cuișoarele și cardamomul. Se lasă la macerat 20 de minute pentru a înmuia ardeii iute.
Se toarnă într-un blender și se adaugă semințele de chimen, semințele de muștar, boabele de piper negru, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și sarea. Puree timp de 2-3 minute până când este complet netedă, adăugând oțet suplimentar pentru a obține o pastă care nu este prea groasă.
Se toarnă marinada peste miel, se freacă și se marinează la frigider, acoperit, până la 4 ore.Faceți raita: într-un castron, combinați iaurtul, 2 linguri suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și castravetele. Se amestecă bine și se dă la frigider până se pregătește pentru servire. Raita poate fi făcută cu până la 2 zile în avans.Faceți ceapa murată: într-un castron, combinați ceapa feliată subțire, 1/4 cană suc de lămâie și 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 4 ore până când ceapa se înmoaie ușor și își pierde o parte din mușcătură.Când mielul a terminat de marinat, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pe aragaz, încălziți o tigaie mare adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați cele 2 linguri de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Îndepărtați orice marinadă în exces din cozile de miel, economisind tot ce rămâne.
Adăugați cojile de miel în uleiul fierbinte și rumeniți timp de 4-5 minute pe ambele părți până se caramelizează profund.
Eliminați la a plate.To uleiul rămas în oală, se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se sotează până se rumenesc, 4-5 minute, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Adăugați marinada rezervată în oală împreună cu 2 căni de apă.
Adăugați pudra de coriandru. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile.
Adăugați cozile de miel rezervate și orice sucuri pe care le-au eliberat.
Adăugați suficientă apă suplimentară în oală, astfel încât să iasă pe părțile laterale ale gambelor.Acoperiți cu un capac etanș (rezistent la cuptor) sau 2 straturi de folie.
Așezați pe raftul din mijloc în cuptor și gătiți timp de 2 ore, întorcând gambele o dată în mijloc. Până la sfârșit, carnea ar trebui să cadă de pe os.
Scoateți gambele din oală și, odată suficient de răcoroase pentru a le manipula, tăiați carnea departe de os. Aruncați oasele (sau rezervați pentru stoc).
Așezați oala cu lichidul de fierbere înapoi pe aragaz și aduceți la foc mic. Reduceți până când are consistența unei tocănițe groase.
Adăugați carnea de miel mărunțită în lichid și adăugați pudra garam masala și lingura suplimentară de oțet. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minutes.To serviți, încălziți tortilele de porumb pe o plită până când sunt ușor carbonizate. Umpleți fiecare tortilla cu mielul fiert și acoperiți cu raita, ceapă și coriandru tocat.