Acasă este un fără gluten felul principal. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți de casă, ardei iute guajillo uscați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mai întâi, faceți marinada pentru miel. Într-un castron, combinați oțetul, ardeii iute uscați, bățul de scorțișoară, cuișoarele și cardamomul. Se lasă la macerat 20 de minute pentru a înmuia ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Iute Uscat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Usturoi Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă într-un blender și se adaugă semințele de chimen, semințele de muștar, boabele de piper negru, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și sarea. Puree timp de 2-3 minute până când este complet netedă, adăugând oțet suplimentar pentru a obține o pastă care nu este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă marinada peste miel, se freacă și se marinează la frigider, acoperit, până la 4 ore.Faceți raita: într-un castron, combinați iaurtul, 2 linguri suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și castravetele. Se amestecă bine și se dă la frigider până se pregătește pentru servire. Raita poate fi făcută cu până la 2 zile în avans.Faceți ceapa murată: într-un castron, combinați ceapa feliată subțire, 1/4 cană suc de lămâie și 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 4 ore până când ceapa se înmoaie ușor și își pierde o parte din mușcătură.Când mielul a terminat de marinat, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pe aragaz, încălziți o tigaie mare adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De Marar
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Raita
Mazare Decojita, Optional
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Cireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cele 2 linguri de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5
Îndepărtați orice marinadă în exces din cozile de miel, economisind tot ce rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Adăugați cojile de miel în uleiul fierbinte și rumeniți timp de 4-5 minute pe ambele părți până se caramelizează profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
7
Eliminați la a plate.To uleiul rămas în oală, se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se sotează până se rumenesc, 4-5 minute, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați marinada rezervată în oală împreună cu 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Adăugați pudra de coriandru. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați cozile de miel rezervate și orice sucuri pe care le-au eliberat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De Miel
11
Adăugați suficientă apă suplimentară în oală, astfel încât să iasă pe părțile laterale ale gambelor.Acoperiți cu un capac etanș (rezistent la cuptor) sau 2 straturi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Așezați pe raftul din mijloc în cuptor și gătiți timp de 2 ore, întorcând gambele o dată în mijloc. Până la sfârșit, carnea ar trebui să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Scoateți gambele din oală și, odată suficient de răcoroase pentru a le manipula, tăiați carnea departe de os. Aruncați oasele (sau rezervați pentru stoc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Așezați oala cu lichidul de fierbere înapoi pe aragaz și aduceți la foc mic. Reduceți până când are consistența unei tocănițe groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
15
Adăugați carnea de miel mărunțită în lichid și adăugați pudra garam masala și lingura suplimentară de oțet. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minutes.To serviți, încălziți tortilele de porumb pe o plită până când sunt ușor carbonizate. Umpleți fiecare tortilla cu mielul fiert și acoperiți cu raita, ceapă și coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Porumb
Garam Masala
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Raita
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch