Acasa

Acasa
Acasă este un fără gluten felul principal. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 340 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 9 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, castraveți de casă, ardei iute guajillo uscați și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Mai întâi, faceți marinada pentru miel. Într-un castron, combinați oțetul, ardeii iute uscați, bățul de scorțișoară, cuișoarele și cardamomul. Se lasă la macerat 20 de minute pentru a înmuia ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă într-un blender și se adaugă semințele de chimen, semințele de muștar, boabele de piper negru, usturoiul, ghimbirul, laptele de cocos și sarea. Puree timp de 2-3 minute până când este complet netedă, adăugând oțet suplimentar pentru a obține o pastă care nu este prea groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă marinada peste miel, se freacă și se marinează la frigider, acoperit, până la 4 ore.Faceți raita: într-un castron, combinați iaurtul, 2 linguri suc de lămâie, 1/2 linguriță de sare și castravetele. Se amestecă bine și se dă la frigider până se pregătește pentru servire. Raita poate fi făcută cu până la 2 zile în avans.Faceți ceapa murată: într-un castron, combinați ceapa feliată subțire, 1/4 cană suc de lămâie și 1/2 linguriță sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 4 ore până când ceapa se înmoaie ușor și își pierde o parte din mușcătură.Când mielul a terminat de marinat, Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. pe aragaz, încălziți o tigaie mare adâncă, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cele 2 linguri de ulei vegetal și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5
Îndepărtați orice marinadă în exces din cozile de miel, economisind tot ce rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6
Adăugați cojile de miel în uleiul fierbinte și rumeniți timp de 4-5 minute pe ambele părți până se caramelizează profund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Eliminați la a plate.To uleiul rămas în oală, se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se sotează până se rumenesc, 4-5 minute, adăugând mai mult ulei dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați marinada rezervată în oală împreună cu 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați pudra de coriandru. Aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei pentru a ridica toate bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați cozile de miel rezervate și orice sucuri pe care le-au eliberat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
11
Adăugați suficientă apă suplimentară în oală, astfel încât să iasă pe părțile laterale ale gambelor.Acoperiți cu un capac etanș (rezistent la cuptor) sau 2 straturi de folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați pe raftul din mijloc în cuptor și gătiți timp de 2 ore, întorcând gambele o dată în mijloc. Până la sfârșit, carnea ar trebui să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
13
Scoateți gambele din oală și, odată suficient de răcoroase pentru a le manipula, tăiați carnea departe de os. Aruncați oasele (sau rezervați pentru stoc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Așezați oala cu lichidul de fierbere înapoi pe aragaz și aduceți la foc mic. Reduceți până când are consistența unei tocănițe groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
15
Adăugați carnea de miel mărunțită în lichid și adăugați pudra garam masala și lingura suplimentară de oțet. Se amestecă pentru a combina și se fierbe timp de 3-4 minutes.To serviți, încălziți tortilele de porumb pe o plită până când sunt ușor carbonizate. Umpleți fiecare tortilla cu mielul fiert și acoperiți cu raita, ceapă și coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Garam MasalaGaram Masala
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
RaitaRaita
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath BarSemințe de muștar negruSemințe de muștar negru1Oreos dublu umplutBoabe de piper negruBoabe de piper negru5podsGreen cardamompodsGreen cardamom6creveți și cu veneCilantro (tocat pentru garnitură)Cilantro (tocat pentru garnitură)1stick1scorțișoară (rupt în jumătate)1scorțișoară (rupt în jumătate)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilLapte de cocosLapte de cocos6creveți și cu vene15 tortilla de porumb (pentru servire)15 tortilla de porumb (pentru servire)1Castravete de casă fierbinte (sau alt castravete fără semințe cubulețe fine)Castravete de casă fierbinte (sau alt castravete fără semințe cubulețe fine)6creveți și cu vene3 chile de Arbol uscat (sau alți ardei iute uscați picant, semințe și tulpină îndepărtate)3 chile de Arbol uscat (sau alți ardei iute uscați picant, semințe și tulpină îndepărtate)6creveți și cu vene3chilies guajillo uscați (sau alți ardei iute uscați nu prea picanți, semințe și tulpină îndepărtate)3chilies guajillo uscați (sau alți ardei iute uscați nu prea picanți, semințe și tulpină îndepărtate)2Bucăți de caramele Heath BarGaram masalaGaram masala4cuișoareUsturoiUsturoi11 lingură de oregano uscatSemințe de coriandru măcinateSemințe de coriandru măcinate1kilogrameCozi de mielCozi de miel591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSuc de lămâie (aproximativ 2 lămâi)Suc de lămâie (aproximativ 2 lămâi)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleySuc de lămâie (aproximativ 1 lămâie)Suc de lămâie (aproximativ 1 lămâie)6creveți și cu vene1ceapa galbenă mică (înjumătățită și feliată subțire)1ceapa galbenă mică (înjumătățită și feliată subțire)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilIaurt-simplu (de preferință iaurt grecesc)Iaurt-simplu (de preferință iaurt grecesc)1Bucăți de caramele Heath BarSareSare2Bucăți de caramele Heath BarSareSare22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyUlei vegetalUlei vegetal1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOțet albOțet alb11 lingură de oregano uscatOțet alb (pentru finisare)Oțet alb (pentru finisare)1Bucăți de caramele Heath BarSemințe întregi de chimenSemințe întregi de chimen6creveți și cu vene1ceapa galbena (taiata cubulete)1ceapa galbena (taiata cubulete)3centimetrigimbir-proaspăt (curățat și tocat)centimetrigimbir-proaspăt (curățat și tocat)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista