Acapulco Enchiladas
Acapulco Enchiladas ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 82 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 50. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, tortilla de porumb, slivered și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceviche din Acapulco, File De Acapulco, și Pui Acapulco.
Instrucțiuni
Combinați puiul, măslinele, migdalele și suficient sos enchilada pentru a se umezi (aproximativ 1/3 cană).
Folosiți clești pentru a înmuia tortilele în ulei fierbinte mediu. Fry tortilla doar câteva secunde, până când bule și sunt moale-nu se prăjește clare.
Înmuiați tortilla prăjită în sos enchilada încălzit imediat ce iese din grăsimea fierbinte. O tigaie de tort doar mai mare decât tortilla este o ustensilă ideală.
Așezați tortilla înmuiată cu sos pe o scândură sau o tigaie. (Această parte a realizării enchilada este, desigur, ușor dezordonată, dar merită efortul.) Lingurați Generos umplutura de pui în centrul tortilei.
Întoarceți tortilla peste umplutură, rulați și așezați (cu clapeta îndreptată în jos) în tava de copt. Se prăjește, se înmoaie, se umple și se rulează tortilele rămase. Puneți sos suplimentar de enchilada peste enchiladas și acoperiți cu cheddar.
Puneți enchiladas într-un cuptor moderat (35
timp de 15 până la 20 de minute-sau până când se încălzește bine.
Se amestecă smântâna rece cu ceapa și se servește ca sos.