Aaloo Mattar ( mazăre și cartofi în stil Indian) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 450 calorii, 21g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, pudră de turmeric, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Mattar Tofu (o versiune sănătoasă a lui Mattar Paneer!), Aaloo Fry (Cartofi Prăjiți Picant), și Cartofi indieni, mazăre și conopidă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ghimbirul, usturoiul, ceapa, ardeii iute și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se sotează până când roșiile și ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați pudra de turmeric, pudra de coriandru, pudra de chimen și garam masala.