Aaku Pappu (Dal cu verdeață)
Aaku Pappu (Dal cu verdeață) este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 114 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de pudră de asafoetida, verdeață de amarant, linte cu coajă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați reteta mamidikaya pappu / reteta mango dal / andhra pappu, Ponnaganti Aaku Kobbari Vepudu ~ Apă Amarant Frunze De Nucă De Cocos Fry, și Tomato dal / Tomato pappu / Andhra pappu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti mazarea porumbelului cu 2 cani de apa intr-o oala sub presiune pana cand apa este absorbita si mazarea este frageda, aproximativ 5 minute.
Aduceți 2 căni de apă la fiert cu turmericul și sarea; adăugați verdele de amarant și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere. Se amestecă mazărea gătită în verdeață; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică; gătiți lintea, semințele de muștar, Semințele de chimen și ardeii roșii chile în ulei până când semințele încep să se stropească.
Adăugați ardeii verzi chile, frunzele de curry și pudra de asafoetida și continuați să gătiți încă 30 de secunde; se amestecă imediat în mazăre și verdeață.