A pentru sărbători: scorțișoară Spice Kombucha

A pentru sărbători: condimentul de scorțișoară Kombuchan este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru $14.21 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați ceai kombucha, băț de scorțișoară, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Condimentează sărbătorile cu un choc-Colada fierbinte, 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre Kombucha + Apple Ginger Kombucha, și Mărturisirea # 136: nu am putut rezista... rulouri de scorțișoară cu condimente de dovleac cu cremă de brânză de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cuișoarele și bățul de scorțișoară într-o sticlă flip-top de 16 uncii (disponibilă aici).într-un ulcior, amestecați ghimbirul ras și sucul de mere în ceaiul kombucha.
Turnați ingredientele lichide în sticla flip-top, lăsând cel puțin 1/2 inch de spațiu pentru cap. Închideți sticla și transferați-o într-un loc cald din bucătărie. Lăsați kombucha să fermenteze timp de 5 zile, apoi transferați-l la frigider. Deschideți sticla cu atenție peste chiuvetă, deoarece poate spuma și strecurați kombucha printr-o sită cu ochiuri fine.
Serviți kombucha peste gheață.