A Pentru Peter Piper: Peperoncini murat cu saramură

A Pentru Peter Piper: Peperoncini murat cu saramură
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? A Pentru Peter Piper: Peperoncini murat cu saramură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 162 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 597 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, sare de mare nerafinată măcinată, ardei peperoncini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Sfeclă murată cu saramură cu ghimbir și portocală, Peter Peter Pumpkin Baruri, și Linguine cu Peperoncini și slănină.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa într-o tigaie de sos de dimensiuni medii și se încălzește la foc mediu-mic până ajunge la aproximativ 100 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se presară sarea și se amestecă în apă fierbinte până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă apa sărată caldă într-un ulcior și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Bateți în cultura de început, dacă utilizați.Împachetați un borcan de fermentație de dimensiunea unui litru (ca acesta sau ca acesta) cu peperoncini întregi, având grijă să nu-i învinețiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Așezați căței de usturoi și frunza de dafin printre peperoncini și turnați saramura răcită cu apă sărată. Sigilați vasul și lăsați ardeii să fermenteze timp de 10 zile. Culoarea lor va dispărea și galben. După aproximativ 10 zile, deschideți crock-ul și încercați un piper. Dacă preferați o aromă mai acră, continuați să fermentați ardeii până când dobândesc aroma care vă place, testând la fiecare 5 până la 7 zile, în timpul liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
Transferați la frigider sau la frigider. Peperoncini murat cu saramură va dura aproximativ 1 an, fermentat corespunzător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista