A Luminat Budinca De Banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Budinca de banane ușurată. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 257 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de zahăr, amidon de porumb, napolitane de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cherry Amaretto Budinca De Orez {Lightened Up}, Pâine De Banane Ușurată, și pentru budinca de pâine cu căpșuni, Kiwi și sos de rom de nucă de cocos {Lightened up} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță mare; bateți laptele până se omogenizează.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând, până când încep să se formeze bule.
Bateți oul într-un bol mediu. Turnați încet 1/4 cană din amestecul de lapte fierbinte în ou în timp ce bateți puternic; bateți până se omogenizează.
Se toarnă amestecul înapoi în cratiță și se gătește la foc mediu-mare, amestecând puternic, până se îngroașă și începe să buleze, 1 până la 2 minute.
Transferați amestecul într-un bol, bateți smântâna și vanilia și lăsați să se răcească până se îngroașă, amestecând frecvent.
Tăiați bananele în felii subțiri.
Stratificați câteva felii de banane, câteva bucăți de napolitane și 2 linguri de budincă pregătită în fiecare din cele 4 pahare; repetați stratificarea o dată și apoi acoperiți cu un strat final de budincă.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până la 4 ore.