Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 704 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Pâine Sandwich Din Grâu Integral 100% , Pâine Sandwich Din Grâu Integral, și pâine sandwich cu grâu de ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În bolul mixerului de stand prevăzut cu accesoriu pentru tel, amestecați împreună apă, miere, făină integrală de grâu și 1/2 linguriță drojdie până când este foarte netedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina "mai bine pentru pâine", laptele praf și drojdia rămasă de 3/4 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Praf
1-1/2 Căni De Bere
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați amestecul peste amestecul de făină de grâu integral (burete) în vasul mixerului pentru a forma pătură deasupra buretelui. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea cel puțin 1 oră, de preferință până la 4 ore. (Starterul poate fi făcut înainte și refrigerat, bine acoperit cu folie de plastic, peste noapte. Nu este nevoie să aduceți starterul la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Atașați cârligul de aluat pentru a sta mixerul și amestecați starterul la scăzut (#2 pe ajutorul bucătăriei) până când se formează aluat dur, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ulei vegetal și amestecați la foc mic până se încorporează, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3
Adăugați sare și amestecați la minim până când aluatul este neted, suficient de lipicios pentru a se agăța de degete și se îndepărtează complet de castron, aproximativ 7 minute. Dacă aluatul nu este lipicios, folosind sticla de pulverizare, pulverizați cu cantitate mică de apă și frământați scurt cu mâna până când este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Folosind ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal, ulei ușor bol de 3 litri sau mai mare (sau recipient pentru creșterea aluatului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați aluatul în castron și ungeți ușor sau pulverizați deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine recipientul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald (75 buc.F până la 80 buc. F, Vezi notele bucătarului) până la dublarea dimensiunii, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind răzuitor de aluat uns sau spatulă, transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Întindeți ușor fundul aluatului și pliați până la centru, apoi repetați cu partea stângă, partea dreaptă și partea superioară. Pachetul rotund de aluat se transferă apoi în castron, cu partea netedă în sus și ușor cu ulei sau spray deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii și depresiunea se menține atunci când este apăsat ușor cu vârful degetului, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Transferați aluatul, cu partea netedă în jos, pe suprafața de lucru ușor făinată și apăsați ușor pentru a aplatiza la o grosime de aproximativ 1/2 inch. (Aluatul va fi în continuare ușor lipicios, dar folosiți doar atâta făină pe suprafața de lucru cât este absolut necesar pentru a preveni lipirea.) Acoperiți ușor foaia de folie de plastic cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal. Acoperiți aluatul cu folie de plastic unsă și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Acoperiți ușor tigaia cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal. Folosind vârful degetelor, gropiți aluatul peste tot pentru a elimina bulele de aer, apoi formați în dreptunghi aproximativ de două ori dimensiunea tăvii de pâine. Îndoiți partea dreaptă a dreptunghiului până la Centrul trecut, apoi pliați partea stângă pentru a întâlni partea dreaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Rulați marginea superioară a aluatului, folosind degetele mari pentru a împinge aluatul în jos și departe de dvs. Continuați să rulați până ajungeți în partea de jos, apoi folosiți degetele mari pentru a apăsa și sigila marginea de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită (aluatul trebuie să umple tigaia la 1/2 inch de sus). Acoperiți ușor foaia de folie de plastic cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal și acoperiți ușor tigaia cu folie unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până când cel mai înalt punct este la aproximativ 1 1/2 inci deasupra laturilor tigaiei și depresiunea se umple foarte încet când este apăsat ușor cu vârful degetului, aproximativ 1 oră. Folosind un aparat de ras sau un cuțit subțire ascuțit, faceți o tăietură lungă de 1/2 inch de-a lungul vârfului pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
1
În timp ce aluatul crește, poziționați raftul lângă fundul cuptorului și deasupra cu piatră de copt sau foaie de copt grea. Setați tava din fontă căptușită cu folie de aluminiu sau tava de copt cu margini grele pe podeaua cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind sticla de pulverizare, pulverizați partea superioară a aluatului cu apă. Transferați rapid pâinea pe piatra de copt fierbinte (vezi notele bucătarului) și adăugați 1/2 cană cuburi de gheață la tigaie dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gummy Salvatori De Viață
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți pâinea, tigaia rotativă la 180 de grade la jumătatea drumului, până când partea de sus este maro aurie și frigăruia introdusă în mijloc iese curată (termometrul de citire instantanee introdus în centru va înregistra aproximativ 205 km f), 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați pâinea din tigaie în raft pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
* Aluatul crește cel mai bine în jurul valorii de 75 la 80 la 80. Dacă casa dvs. este pe partea rece, puteți seta un recipient cu apă de la robinet foarte fierbinte lângă aluatul în creștere și puteți acoperi aluatul și apa fierbinte cu un recipient sau castron mare de plastic—va trebui să reîncălziți apa la fiecare 30 până la 40 de minute. Alternativ, puteți pune aluatul (și recipientul mic cu apă foarte fierbinte) într-un cuptor cu microunde (nu este pornit!) sau un cuptor standard fără lumină pilot, dar cu lumina cuptorului aprinsă pentru a oferi căldură blândă. •Dacă doriți să faceți această pâine pe o perioadă de 2 zile, o puteți refrigera peste noapte după prima creștere. După ce și-a dublat dimensiunea (prima creștere), apăsați ușor aluatul în vas, apoi acoperiți cu folie de plastic care a fost ușor acoperită cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal și refrigerați. A doua zi, aduceți aluatul la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de a modela și coace pâinea. Rețineți că timpul petrecut în frigider înlocuiește a doua creștere, astfel încât nu este nevoie de o a doua creștere.* Pentru o textură adecvată, este important ca pâinea să primească o explozie de căldură imediat ce intră în cuptor. Din acest motiv, cuptorul trebuie preîncălzit timp de o oră întreagă și este important să nu lăsați prea multă căldură să scape atunci când puneți pâinea. Când transferați aluatul în cuptor pentru a coace, asigurați-vă că închideți rapid ușa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1-1/2 Căni De Bere
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat