30 de minute până la jeleu de congelator cu ardei iute de casă SURE-JELL
30 de minute până la jeleu de congelator cu ardei iute de casă SURE-JELL ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 124 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 35 și costă 19 cenți pe porție. Un amestec de zahăr, suc de mere îmbuteliat, ardei jalape o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt 30 minute pentru casă sigur.JELL Peach congelator gem, 30 minute pentru casă sigur.JELL căpșuni-citrice congelator gem, și 30 minute pentru casă sigur.JELL zmeură-afine congelator gem.
Instrucțiuni
1
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate în apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Se măsoară exact 2/3 cana ardei tocat în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați suc de mere, oțet și colorant alimentar; se amestecă bine. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor
Suc De Mere
Oțet
Zahăr
4
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
5
Se amestecă apă și pectină în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Gatiti si amestecati 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pectină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se adaugă în amestecul de suc de mere; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Mere
Zahăr
7
Umpleți toate recipientele imediat la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
8
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jelly este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.