3 Tapas Gustoase: Carne De Vită Sherry-Usturoi, Ciuperci Sherry-Usturoi, Chorizo La Grătar

3 Tapas gustoase: carne de vită Sherry-usturoi, ciuperci Sherry-usturoi, Chorizo la grătar este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mușchi de vită, capace de ciuperci, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Ciuperci cu usturoi și Sherry, Sherry Usturoi Aripi de pui, și Creveți De Usturoi Spanioli Cu Sherry.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Puneți pătrunjelul și usturoiul în robotul de bucătărie și tocați.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mare.
Tăiați chorizo pe un unghi în felii de 1/2 inch. Grătați 2 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de servire.
La tigaia fierbinte, adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Adăugați carne și căutați bucățile pe toate părțile pentru a o carameliza uniform.
Adăugați jumătate din amestecul de usturoi și pătrunjel în tigaie. Întoarceți-vă pentru a acoperi carnea. Condimentează carnea cu sare și piper.
Adăugați 1/2 cană sherry și întoarceți carnea în vin în timp ce deglazează tigaia.
Se transferă într-un vas de servire și se acoperă cu folie liberă pentru a se încălzi. Întoarceți tigaia la foc.
Repetați același proces cu ciupercile: adăugați ulei de măsline extravirgin în tigaie, 2 linguri sau 2 rotații ale tigaiei.
Adăugați ciuperci, gătiți 3 sau 4 minute la marginile de cărbune și înmuiați, adăugați pătrunjel și usturoi, apoi sare și piper, apoi sherry. Reduceți sherry în timp ce răzuiți picăturile de tigaie și îndepărtați-le în vasul de servire.