3 Alarmă Chili

3 Alarmă Chili
Rețeta 3 alarmă Chili ar putea satisface pofta ta americană în jurul valorii de 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de căței de usturoi, ceapă, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați EZ as 1-2-3-alarmă curcan Chili, 5-Alarmă Chocolate Chili, și Ding Dong Opt-Alarmă Chili pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Clos Amador Cava Tendre ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Clos Amador Cava Tendre Rose
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista