101 Sandwich Cu Pește "Balenier"

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați 101 sandvișuri de pește "Balenier". O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 927 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pătrunjel, gust de murături, brânză ușoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Lapte bătut 101, Făină De Tort 101, și Un Sandwich Serios De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron de dimensiuni medii, amestecați laptele și ouăle. Într-un alt castron de dimensiuni medii, amestecați făina, făina de porumb și pătrunjelul.
Condimentează peștele cu sare și piper.
Dragați peștele prin amestecul de ouă, apoi acoperiți-l bine cu amestecul de făină.
Într-o tigaie mare saut saut, încălziți imediat uleiul la foc mediu-mare. Când este fierbinte, dar nu fumează, adăugați fileurile în tigaie. Gatiti pe o parte pana cand aluatul devine maro auriu deschis, aproximativ 4 minute. Întoarceți cu grijă fileurile și gătiți încă 2 până la 3 minute. Folosind o spatulă cu fante, scoateți-le din tigaie și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Între timp, amestecați împreună ingredientele sosului tartru (dacă utilizați).
Feliați chiflele și întindeți sosul tartru (dacă folosiți) pe interior.
Așezați un file pe fiecare chiflă de jos, apoi acoperiți cu salată, roșii și brânză, dacă doriți.
Când cumpărați file de pește (sau fripturi de pește), căutați bucăți umede fără margini uscate sau pete maronii. Peștele întreg ar trebui să miroasă ca oceanul, nu pește și ar trebui să aibă ochi limpezi, branhii roșii sau roz și solzi strălucitori. Și toți peștii ar trebui să fie elastici la atingere, nu moale.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.