10-inch plăcintă patiserie
Patiseria de plăcintă de 10 inci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de crustă. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 154 calorii. Dacă aveți la îndemână scurtarea solidă, făina obișnuită, apa și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Placinta cu afine (10 inch), Deluxe 8 Inch Pan Negrese, și Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie (9 Inci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați 1 1/2 căni de făină universală nealbită sau obișnuită și 1/4 linguriță de sare.
Adăugați 1/4 cană (2 oz.) unt rece sau margarină, tăiate în bucăți și 1/4 cană de scurtare solidă rece, tăiate în bucăți (sau omiteți untul și folosiți 1/2 cană de scurtare). Cu un blender de patiserie sau cu degetele, tăiați grăsimile sau frecați-le cu degetele până când amestecul formează firimituri de mărimea mazării.
Presărați 3 linguri de apă rece peste firimituri și amestecați cu mâinile până se umezesc uniform. Strângeți ușor aproximativ 1/4 cană din aluat într-o bilă; dacă nu se va ține împreună, sfărâmați bucata înapoi în castron, presărați cu încă 1 lingură de apă și amestecați din nou până se umezește uniform.
Cu mâinile ușor făinoase, formați aluatul într-o bilă. Praf mingea ușor cu făină; aplatiza într-o rundă de aproximativ 3/4 inch grosime, presare marginile pentru a face buna.
Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rulați aluatul ferm, dar ușor, în curse scurte din centru spre exterior, pentru a forma o grosime rotundă de 1/8 inch și aproximativ 14 inci lățime; ridicați și întoarceți aluatul ocazional, pudrând dedesubt cu mai multă făină. Dacă marginile se despart în timpul rulării, apăsați-le înapoi spre centru pentru a se netezi.
Îndoiți aluatul în jumătate, ridicați ușor fără a vă întinde și așezați marginea pliată în centrul unei tigaie de 10 inci. Desfaceți și ușurați aluatul în tigaie. Tăiați marginea uniform 1 inch dincolo de pan rim; resturi de rezervă pentru alte utilizări sau aruncați. Îndoiți marginea sub ea însăși la același nivel cu janta; flaut decorativ. Acoperiți crusta și răciți până când este gata de utilizare.