Tort cu limonadă II
Prăjitura cu limonadă II este un desert pentru 10 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 400 de calorii . Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați ulei vegetal, zahăr, jeleu și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 27% . Acest scor nu este chiar atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjitura Bundt cu limonadă , Acadele de limonadă roz cu mure și limonadă cu pepene verde condimentat .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit). Ungeți și ungeți cu făină o tavă tubulară de 25 cm.
Dizolvați gelatina de lămâie în apa clocotită. Dați deoparte.
Combinați mixul pentru prăjitură, uleiul vegetal și ouăle.
Amestecă bine și adaugă amestecul de gelatină, apoi bate timp de 5 minute.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți la 175 grade Celsius timp de 1 oră. Cât timp prăjitura este încă caldă și în tavă, înțepați-o cu dinții unei furculițe. Apoi turnați glazura de limonadă peste prăjitură.
Lăsați prăjitura să se răcească complet înainte de a o scoate din tavă.
Combinați limonada congelată decongelată cu zahărul alb și amestecați bine.