Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole de prerie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 653 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper, ketchup și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 67%. Cartofi De Prerie, Prairie Rub, și Prairie Sushi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare sau fierbător de supă, gătiți carne de vită, cârnați de porc și ceapă la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente De Salvie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Cârnați Afumați Johnsonville® Complet Gătiți, Tăiați Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați următoarele șapte ingrediente. Se amestecă fasolea, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3
Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 2 ore.