„Lemon Quencher” ar putea fi exact rețeta vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto-ovo pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 94 de calorii . Această rețetă are 8 porții și costă 63 de cenți per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Merge bine ca băutură. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați apă, miere, fâșii de mentă și coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor spoonacular de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Încercați „Lemon Blondies cu glazură de lămâie” , „Leather Cake Roll with Lemon Curd Filling” și „Leather Blackberry Bread with Lemon Glaze” pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, combinați 1 cană de apă și frunzele de mentă; acoperiți și mixați timp de 1 minut. Strecurați amestecul într-un ulcior, aruncând menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sucul de lămâie, mierea, coaja de lămâie și apa rămasă; amestecați până se omogenizează. Acoperiți și dați la frigider timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
3
Se servește în pahare reci, cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut Stropitor
4
Se decorează cu crenguțe de mentă și coajă de lămâie, dacă se dorește.