Salată de orez sălbatic cu edamame

Salată de orez sălbatic cu edamame
Salata de orez sălbatic cu edamame este o gustare vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto-ovo . Pentru 1,1 dolari per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 6 porții. O porție conține 228 de calorii , 8 g de proteine și 6 g de grăsimi . 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână mazăre, năut, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor spoonacular de 48% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salata de castraveți Arame, edamame și salată de orez sălbatic colorată , precum și Humusul de edamame .

Instrucțiuni

1
Puneți orezul sălbatic într-o cratiță medie cu 4 căni de apă și sarea kosher. Fierbeți la foc mic, fără capac, până se înmoaie, aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scurgeți bine, puneți înapoi în cratiță și acoperiți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
În timp ce orezul se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Adăugați boabele de porumb și sotați-le până se rumenesc, aproximativ 5-8 minute. Lăsați-le deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
1
Într-un bol mediu, amestecați usturoiul, șalota, oțetul, muștarul, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul. În timp ce amestecați continuu, încorporați încet uleiul până când dressingul se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1
Combinați orezul cald cu porumbul, edamame-ul, mazărea verde, năutul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre VerdeMazăre Verde
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Turnați 1/4 cană de vinegretă deasupra și amestecați bine pentru a distribui uniform sosul. Lăsați să stea 30 de minute, gustați pentru a aprecia dacă mai aveți nevoie de condimente și serviți la temperatura camerei. Vinegreta rămasă poate fi refrigerată pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista