Pui fript Mojo (Pollo Asado)
Dacă aveți aproximativ 5 ore și 10 minute de petrecut în bucătărie, Mojo Roast Chicken (Pollo Asado) ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Această rețetă face 1 porție cu 3072 de calorii , 245 g de proteine și 219 g de grăsime fiecare. Pentru 11,07 USD per porție , această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 58 de fani. Un amestec de ulei de măsline, suc de portocale, sare cușer și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu un scor de 71% , acest fel de mâncare este bun. Încercați Asado Rolls , Burritos de pui la grătar cu sos Mojo și Pico De Gallo Salsa și Involtini Di Pollo - Rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu-mare până este foarte fierbinte. În timp ce uleiul se încălzește, zdrobiți chimenul, sarea, oregano și usturoiul împreună într-o pastă într-un bol termorezistent; amestecați uleiul fierbinte în pastă. Lăsați amestecul să se răcească ușor.
Adăugați sucul de lime și sucul de portocale; se amestecă.
Așezați puiul într-o pungă mare care se sigilează; turnați marinada peste pui și agitați pentru a asigura o acoperire uniformă. Se da la frigider cel putin 4 ore, pana peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați puiul marinat într-o tigaie.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit până când nu mai devine roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să indice 180 de grade F (82 de grade C).