Piureul de cartofi cu usturoi și blat durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 414 calorii , 9 g de proteine și 25 g de grăsimi . Pentru 1,03 dolari per porție , primiți o garnitură pentru 8 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto-ovo-vegetariană . Va fi un succes la evenimentul dvs. de Ziua Recunoștinței . Un amestec de unt, pătrunjel, ceapă verde și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu un scor de 42% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt piureul de cartofi cu conținut scăzut de grăsimi și usturoi , piureul de cartofi cu usturoi, salvie și brânză de capră , pulpele de miel înăbușite cu rozmarin și piureul de cartofi ușor de preparat cu usturoi .
Instrucțiuni
1
Îndepărtați coaja exterioară de hârtie a usturoiului (nu curățați și nu separați cățeii de usturoi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Ungeți cu ulei. Înfășurați în folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 220°C timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Lăsați la răcit timp de 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Tăiați vârful căpățânii de usturoi, lăsând capătul rădăcinii intact. Stoarceți usturoiul înmuiat într-un bol mare; puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
5
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți-i cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și gătiți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)