Pâine prăjită cu merișoare și nuci

Pâine prăjită cu merișoare și nuci
Pâinea prăjită cu merișoare și nuci este o pâine care poate fi folosită pentru 24 de persoane. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii , 5 g de proteine și 4 g de grăsimi . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 33% . Acest scor este destul de slab. Încercați fursecuri gumate cu ovăz, merișoare și nuci , biscotti cu merișoare și nuci și pâine cu banane și scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați 3 căni de făină universală, ovăzul, făina integrală de grâu, zahărul brun, sarea și drojdia. Într-o cratiță mică, încălziți apa și untul la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați la ingredientele uscate; bateți doar până se umezește. Încorporați merișoarele, nucile și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Puneți compoziția într-un bol uns, întorcându-o o dată pentru a unge partea de sus. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Întindeți aluatul în două părți. Formați pâini; așezați-le în două forme de chec unse, de 23 cm x 13 cm. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Coaceți la 175°C timp de 45-50 de minute sau până se rumenește.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci. Pentru servire, tăiați în felii groase și prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista