Gyoza cu sos de soia-citrice este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 120 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, piper, sos de soia mai puțin sodic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați amestecul de ciuperci și spanacul în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand frecvent. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Umeziți marginile pielii gyoza cu apă, lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea). Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de spanac în centrul cercului. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
5
Așezați gălușca, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea). Repetați procedura cu ambalajele rămase și umplutura.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați jumătate de găluște în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Scoateți din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1/4 cană bulion, 1/3 cană suc, 1 lingură sos de soia și oțet la tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Oțet
Bulion
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați sosul de scufundare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați restul de 1/4 cană de bulion în tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați găluște; acoperiți și gătiți 2 minute sau până se înmoaie.
13
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Se servește cu sos de scufundare; se acoperă cu arpagic, dacă se dorește.