Dacă aveți aproximativ 15 minute la dispoziție în bucătărie, „Fursecurile în două minute” ar putea fi o rețetă super vegetariană, fără gluten și lacto-ovo, pe care să o încercați. Această rețetă conține 18 porții, cu 201 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Merge bine ca desert. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Vă este oferită de Taste of Home. Un amestec de stafide, unt, lapte și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum „Plăcintă cu șah în două feluri” , „Supă de ciocolată pentru doi ” și „Chili cu două feluri de fasole” .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți untul, laptele și zahărul. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Luați de pe foc. Adăugați ovăzul, cacaoa, stafidele, nucile sau nuca de cocos. Turnați compoziția cu linguri pe hârtie cerată. Lăsați să se răcească.