Rețeta de fursecuri cu plăcintă cu nuci pecan vă poate satisface pofta de mâncare sudică în aproximativ 55 de minute . Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 115 calorii , 1 g de proteine și 7 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 36 de persoane. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței . Mergeți la magazin și cumpărați frișcă groasă, ou, zahăr brun și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Merge bine ca desert. Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Plăcintă cu nuci pecan fără gluten și lactate ,Plăcintă cu nuci pecan Janet's St. Regis cu nuci pecan glazurate cu miere și Cheesecake cu plăcintă cu nuci pecan .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, amestecați grăsimea vegetală și zahărul brun până când compoziția devine pufoasă. Încorporați oul și vanilia și bateți-le cu untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Lapte Rece, Pentru Servire
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat în amestecul de smântână și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
3
Formați bile de 2,5 cm.
4
Așezați-le la o distanță de 5 cm una de cealaltă pe tăvi de copt neunse. Folosind capătul unei linguri de lemn, faceți o adâncitură de 1,2 cm în centrul fiecărei bile.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Combinați ingredientele pentru umplutură; turnați în fursecuri cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
6
Coaceți la 175°C timp de 9-11 minute sau până se rumenesc ușor. Lăsați să se răcească 1 minut înainte de a scoate din tăvi pe grătare.