Fursecuri cu nuci austriece
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă fursecurile austriece cu nuci. O porție conține 118 calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă are 20 de porții și costă 27 de cenți per porție. Un amestec de migdale, unt, dulceață de zmeură și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Această rețetă este apreciată de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fursecurile austriece cu mere , gulașul austriac și fursecurile cu ciocolată albă, merișoare și nuci macadamia .
Instrucțiuni
Într-un bol, combinați făina, migdalele tocate și zahărul.
Încorporați untul până când amestecul capătă o consistență grosieră. Formați o bilă; acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Pe o suprafață presărată cu făină, întindeți aluatul până la o grosime de 3 mm.
Tăiați cu un tăietor rotund de 5 cm și așezați la o distanță de 2,5 cm pe tăvi de copt unse.
Coaceți la 190°C timp de 7-10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci complet.
Întindeți 1/2 linguriță de gem pe jumătate din fursecuri; acoperiți cu un alt fursec.
Pentru glazură, combinați ciocolata, zahărul pudră și untul.
Întindeți pe partea de sus a fursecurilor. Decorați cu migdale feliate.