Dip de pânză de păianjen cu chipsuri de tortilla de lilieci
Dip de pânză de păianjen cu chipsuri de tortilla de lilieci este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. Acest aperitiv are 350 de calorii , 9 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 84 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de salsa, tortilla de făină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 50% . Rețete similare sunt Dip sănătos cu parmezan cu spanac și Chips Pita , Tortilla Burger Loco Vaca și A Post Thanksgiving “Sopa De Tortilla” .
Instrucțiuni
Tăiați tortilla în forme de liliac cu un 3-3/4-in. tăietor de prăjituri.
Așezați tortilla pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Spray tortilla cu spray de gătit.
Combina usturoiul sarea, coriandru, boia de ardei si piper; se presară peste tortilla.
Coaceți la 350° timp de 5-8 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și salsa.
Răspândit într-un 9-in. farfurie de plăcintă. Răspândiți cu grijă guacamole la 1 inch de margini.
Pune smântâna într-o pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Peste guacamole, întindeți cercuri concentrice subțiri la o distanță de un inch. Începând cu cercul central, trageți ușor un cuțit prin cercuri spre marginea exterioară. Ștergeți cuțitul. Repetați pentru a finaliza modelul de pânză de păianjen.
Serviți cu lilieci tortilla.