Cotlete de porc și orez cu mere-balsamic durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 610 calorii , 48 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 3,02 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet balsamic, ceapă, piper și ciuperci. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 85% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu măr - un gust de toamnă în 30 de minute , Cotlete de miel marinate cu balsamic și Cotlete de porc cu curry și conopidă cu orez basmati .
Instrucțiuni
1
Se presară cotlete de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Rumeniți cotlete de porc pe ambele părți; scoateți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
În aceeași tigaie, adăugați merele, ciupercile și ceapa; gătiți și amestecați 4-5 minute sau până când se înmoaie. Se amestecă orezul, bulionul, oțetul, cimbru și restul de sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; gătiți, acoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Pune deasupra cotletelor de porc; gătiți, acoperit, 4-6 minute sau până când un termometru introdus în carnea de porc arată 145°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ