Chipsuri De Brânză
Nevoie de un fără gluten, primal și farfurie prietenoasă cu fodmap? Chipsurile de brânză Kale ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 66 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, varză cretă, drojdie nutritivă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Chipsuri De Brânză, Chipsuri de brânză cu Miso, usturoi și Dulse, și Totul Chipsuri De Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 grade F (95 grade C).
Stropiți uleiul de măsline peste kale într-un castron mare și presărați drojdia nutritivă și sarea. Amestecați cu mâinile pentru a acoperi kale.
Întindeți kale pe foi de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza începe să devină ușor crocantă; rotiți rafturile și răsturnați chipsurile și continuați să coaceți până când sunt complet crocante, 45 până la 60 de minute în total. Asigurați-vă că aveți grijă de ele pentru a vă asigura că nu ard; dacă observați anumite jetoane gata mult mai devreme decât altele, scoateți-le.