Caserola pentru micul dejun este un fel principal pentru 12 persoane. O porție conține 198 de calorii , 14 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 91 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați piper, lapte, pâine și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Va fi un succes la evenimentul dvs. de Crăciun . Cu un scor de 36% , acest fel de mâncare este destul de prost. Rețete similare sunt Caserola pentru micul dejun cu broccoli și fulgi de ovăz , Tacos pentru micul dejun și Brioșele pentru micul dejun cu mere, cireșe, pere și migdale .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz; scurgeți-i și lăsați-i să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un bol mare, bateți ouăle, albușurile, laptele, muștarul, sarea și piperul. Încorporați cuburile de pâine, brânza și amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați într-o tavă de copt de 33 cm x 23 cm, unsă cu spray de gătit. Acoperiți și dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
5
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.