Brioșele cu migdale și pere sunt un mic dejun pentru 15 persoane. O porție conține 150 de calorii , 4 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 33 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar 2 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de pere, lapte, scorțișoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 35% , acest fel de mâncare nu este chiar atât de excelent. Rețete similare sunt brioșele pentru micul dejun cu mere, cireșe, pere și migdale , brioșele fără ouă cu quinoa, banane și migdale - Cum se prepară brioșele cu quinoa și Barchiglia - o tartă cu pere și migdale din țara veche .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, combinați primele nouă ingrediente. Într-un alt bol, bateți ouăle, iaurtul, laptele, uleiul și extractul. Încorporați ingredientele uscate doar până se umezesc. Încorporați perele și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De Cină
Jumătăți De Pere în Sirop
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Umpleți formele de brioșe unse sau tapetate cu hârtie pe două treimi.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Coaceți la 200°C timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare iese curată. Lăsați să se răcească timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe grătare.