Brioșe cu șuncă și cheddar arpagic
Brioșele cu bacon Cheddar Chive durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 218 calorii , 8 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 2,61 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză cheddar ascuțită, sare, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 101 de fani. Funcționează bine ca un mic dejun prietenos cu bugetul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , care este solid. Încercați brioșe cu arpagic și mărar , pâine prăjită cu avocado cu ceapă dulce caramelizată, roșii struguri, arpagic proaspăt de grădină și flori de arpagic și pui la grătar cu pesto de spanac și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți baconul într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana se rumeneste uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C) și ungeți ușor 12 căni de brioșe sau folosiți folii de hârtie.
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt, sarea, pudra de usturoi, arpagicul, parmezanul, brânza cheddar și baconul mărunțit.
Într-un castron separat, combinați oul, laptele, supa cremă de ciuperci și uleiul vegetal. Se amestecă acest amestec în amestecul de făină până când se umezește. Turnați aluatul în tavile pentru brioșe pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o brioșă iese curată.