Biban dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi

Biban dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi
Bibanul dungat sălbatic la abur cu romesco cu ardei galben, relish de ardei roșu și măsline negre și ulei de pătrunjel și usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde repertoriul de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană și fără lactate are 943 de calorii , 37 g de proteine și 65 g de grăsimi per porție. Pentru 9,07 USD per porție , această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fan. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute . Mergi la magazin și cumpără pâine, boabe de piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 77% , ceea ce este destul de bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Salată de pătrunjel cu dressing de ulei de măsline , Anghinare la abur cu maioneză de ardei roșu copt și Prăjitură cu vin și ulei de măsline .

Instrucțiuni

1
Adăugați pătrunjelul și usturoiul într-un blender și, cu blenderul pornit, încorporați încet uleiul până se omogenizează. Condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați uleiul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
1
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de servire.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare până când începe să fumege. Separat, sotați usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iuți și cuburile de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2-3 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scoateți fiecare ingredient cu o spumieră pe măsură ce este gata. Deglazați tigaia cu oțet. Puneți toate ingredientele sotate și lichidul de deglazare într-un robot de bucătărie și mixați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați migdalele și mixați până le tocați mărunt. Incorporați mierea și amestecați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Pentru pește: Așezați un coș de gătit la abur din bambus deasupra unei oale mari cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați în apă semințele de coriandru, semințele de fenicul, usturoiul zdrobit, sucul de portocale și restul de pulpă stoarsă, sucul de lămâie și restul de pulpă stoarsă, boabele de piper negru și un strop de vin și aduceți la fierbere la foc mediu. După ce apa fierbe, ungeți fiecare file cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Puneți peștele, cu pielea, în coșul de gătit la abur, deasupra apei care fierbe la foc mic, și gătiți la abur până când este gătit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
7
Aranjați peștele pe farfurii de servire cu sosul Romesco cu ardei galben alături. Acoperiți peștele cu grămezi de ulei de pătrunjel, usturoi și relish de ardei roșu și măsline negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Decorați cu frunze de pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Ingrediente

1ancho chile, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosierancho chile, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosier1parmezan rasboabe de piper negruboabe de piper negru561 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană4puțin dovlecel tocatUlei de CanolaUlei de Canola1Noua Chile mexicană, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosierNoua Chile mexicană, înmuiată în apă clocotită până la moale, însămânțată și tocată grosier1parmezan rassemințe de coriandrusemințe de coriandru1parmezan raspesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni15ardei habeneropătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate60ardei habeneropătrunjel proaspăt tăiat cu frunze platepătrunjel proaspăt tăiat cu frunze plate1parmezan rasfrunze proaspete de cimbru tocate măruntfrunze proaspete de cimbru tocate mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin4cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin6cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit2cuișoare de usturoi zdrobitecuișoare de usturoi zdrobite1parmezan ras1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale2cp. legume (de exemplu, spanac)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1lămâie, suc, carne rezervatălămâie, suc, carne rezervată1portocaliu, suc, carne rezervatăportocaliu, suc, carne rezervată541 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2161 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin681 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline nicoise fără sâmburi și tocate grosiermăsline nicoise fără sâmburi și tocate grosier4puțin dovlecel tocatFrunze de pătrunjel, pentru garniturăFrunze de pătrunjel, pentru garnitură2ardei grași roșii prăjiți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețeardei grași roșii prăjiți, curățați, însămânțați și tăiați cubulețe1pinchPrindeți sare și piper negru proaspăt măcinatPrindeți sare și piper negru proaspăt măcinat4puțin dovlecel tocatSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat601 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de sherry în vârstăoțet de sherry în vârstă680ardei habenerofile de bas cu dungi sălbatice, skin-onfile de bas cu dungi sălbatice, skin-on1butte topitpâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi micipâine albă, crustă îndepărtată, tăiată în cuburi mici1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de vin alboțet de vin alb36ardei habeneromigdale întregi prăjitemigdale întregi prăjite454ardei habeneroSplash vin spaniol (recomandat: a arino)Splash vin spaniol (recomandat: a arino)1ardei galben, prăjit, decojit și însămânțatardei galben, prăjit, decojit și însămânțat2roșii galbene, înjumătățiteroșii galbene, înjumătățite
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista