Zuppa di Porcini cu Mascarpone Crostini: supă de Porcini
Zuppa di Porcini cu Mascarpone Crostini: supa de Porcini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1057 calorii, 52G de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de baghetă, piper, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Risotto cu ciuperci Porcini și Mascarpone, Risotto de ciuperci Porcini și spanac cu Mascarpone, și Gratin de cartofi cu ciuperci Porcini și brânză Mascarpone.
Instrucțiuni
1
Într-o oală de supă, încălziți uleiul de măsline și untul împreună până când untul spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, tulpinile de porcini și pătrunjelul, reduceți focul la mediu și gătiți, amestecând regulat, până când ciupercile sunt foarte moi, umezind ocazional tigaia cu cantități mici de bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Odată ce legumele sunt foarte moi, scoateți-le de pe foc și puneți amestecul într-un blender. Se amestecă până la o consistență fină și se întoarce în oala cu supă la foc mic. Se amestecă bulionul de pui rămas și se condimentează cu sare și piper. Aduceți la fierbere, adăugați capacele de porcini rezervate și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Într-un bol mic de amestecare amestecați mascarpona cu rozmarinul și piperul. Ungeți amestecul de mascarpone pe feliile de baghetă și așezați 3 felii unse în fiecare din cele 4 boluri. Puneți supa peste crostini serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Baguette
Crostini
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Polonic
5
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
7
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite din fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți căldura și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scoateți de pe foc, strecurați și apăsați solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Refrigerați stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.