Zuppa Di Pesce, Cioppino sau tocană de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 178 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de hamsii, busuioc, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Zuppa di pesce alla napoletana (tocană de pește în stil napolitan), Supă De Pește Zuppa Di Pesce, și Tocană De Pește Cioppino.
Instrucțiuni
1
Într-o oală se adaugă 5 căni de apă și coji de creveți se aduce la fierbere și apoi se fierbe 30 de minute.Între timp, într-o oală mare, încălziți uleiul adăugați usturoi de ceapă, hamsii, țelină, fenicul, morcovi, cartofi și ciuperci, până la translucid aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vin și ierburi reduceți gătitul vinului timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați kale, roșii de conserve, sos Worcestershire, coajă de lămâie, șofran, sare și piper negru.Se strecoară stocul din cojile de creveți (aruncați cojile) adăugând suficientă apă pentru a face 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
șofran
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Kale
4
Se adaugă în oală fierbând 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ingredientele rămase la foc mic încă 10-15 minute până când peștele aproape se desparte.Verificați dacă există condimente adăugând mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Se ornează cu fulgi de ardei zdrobiți și pătrunjel proaspăt.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.