Zucchini Parmezan
Parmezanul de dovlecei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 135 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, dovlecei, sos de spaghete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Parmezan Dovlecel, Parmezan Dovlecel, și Zucchini Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-o oală mare fierbeți dovleceii până se înmoaie; se scurge. Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă.
Combinați dovleceii, ceapa și usturoiul într-o caserolă de 9x12 inch și amestecați bine.
Se toarnă sosul de spaghete peste amestec și se amestecă bine. Se acoperă cu brânză mozzarella (Se folosește mai mult sau mai puțin în funcție de preferințe).
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până când se încălzește și brânza este spumoasă.