Zucchini-morcov baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 60 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Cap la magazin și ridica lapte, vanilie, betty morcov tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Dovlecei Cu Morcovi Slabi, Zucchini ' N ' Monede De Morcov, și Brioșe De Dovlecei Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.linia de jos a tigaiei de 15x10x1 inci cu hârtie pergament sau pulverizați cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați împreună ingredientele barului până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când se rumenesc și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Într-un castron mare, bateți împreună ingredientele de glazură cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Dacă este necesar, adăugați mai mult lapte pentru a obține o consistență tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se întinde pe bare răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați în bare de 2x1 inci.
7
Se ornează cu zmeură și frunze de mentă. A se păstra la frigider.