Reteta Zucchini Linguine Alfredo ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acest fel principal are 408 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Linguine Alfredo, Sos Alfredo cu ierburi peste Linguine, și Dovleac Vegan Alfredo Linguine.
Instrucțiuni
1
Tăiați dovleceii cu lama de mărunțire a unui robot de bucătărie și aruncați cu 1/2 linguriță de sare într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați dovlecelul să se scurgă timp de 2 până la 3 ore, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Transferați dovleceii în mai multe straturi de prosoape de hârtie și stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați usturoiul cu 1/2 linguriță sare și piper negru până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă ciupercile portobello și se fierbe până când ciupercile și-au eliberat lichidul, sucul s-a evaporat, iar ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Amestecați dovleceii mărunțiți în ciuperci și gătiți, amestecând des, până când dovleceii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă până la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați linguina într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Aruncați pastele cu amestec de dovlecei-ciuperci, parmezan și sos Alfredo de ciuperci, aruncând până se combină bine.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.