Zucchini Linguine Alfredo

Zucchini Linguine Alfredo
Reteta Zucchini Linguine Alfredo ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acest fel principal are 408 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Linguine Alfredo, Sos Alfredo cu ierburi peste Linguine, și Dovleac Vegan Alfredo Linguine.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii cu lama de mărunțire a unui robot de bucătărie și aruncați cu 1/2 linguriță de sare într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Lăsați dovlecelul să se scurgă timp de 2 până la 3 ore, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
3
Transferați dovleceii în mai multe straturi de prosoape de hârtie și stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați usturoiul cu 1/2 linguriță sare și piper negru până când usturoiul este parfumat, aproximativ 1 minut. Se amestecă ciupercile portobello și se fierbe până când ciupercile și-au eliberat lichidul, sucul s-a evaporat, iar ciupercile se rumenesc, aproximativ 15 minute. Amestecați dovleceii mărunțiți în ciuperci și gătiți, amestecând des, până când dovleceii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți linguina la fierbere până când este fragedă, dar fermă până la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Transferați linguina într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Aruncați pastele cu amestec de dovlecei-ciuperci, parmezan și sos Alfredo de ciuperci, aruncând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos AlfredoSos Alfredo
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista