Zmeură Topped Fudgy Cheesecake
Zmeura Topped Fudgy Cheesecake necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 291 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați iaurtul original de zmeură, ouăle, amestecul de tort cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Zmeură Topped Fudgy Cheesecake, Cheesecake Cu Ouă Cu Zmeură, și Fudgy Marshmallow-Topped Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. ușor grăsime sau spray de jos numai de 13x9-inch pan.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort uscat și untul cu mixerul electric la viteză mică până se sfărâmă; rezervați 3/4 cană. Apăsați amestecul sfărâmicios rămas în partea de jos a tigaiei.
În același castron, bateți crema de brânză, iaurtul și glazura la viteză medie până se omogenizează. Bateți ouăle până se omogenizează.
Se toarnă peste amestec în tigaie.
Se presară cu amestec sfărâmicios rezervat.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când centrul este setat. Refrigerați neacoperit cu cel puțin 2 ore înainte de servire. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Serviți bare cu o bucată de umplutură de plăcintă. A se păstra acoperit la frigider.