Ziti La Cuptor Rapid
Ziti la cuptor rapidă ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 45 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 98 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, mozzarella d, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați POLLY-o XTRASEX ziti, Fasole Rapidă La Cuptor, și Ziti La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 și aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați ziti în oală și fierbeți până la doar al dente.
Scurgeți și întoarceți ziti-ul în oală.
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați ceapa și usturoiul, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați mușchiul măcinat, ardeiul roșu zdrobit și ardeiul și condimentați cu sare. Gatiti la foc mare, amestecand pentru a sparge carnea cu o lingura, pana cand carnea nu mai este roz, aproximativ 3 minute.
Adăugați sosul marinara și dați la fiert. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Adăugați sosul în ziti în oală și amestecați pentru a-l acoperi bine.
Adăugați ricotta în păpuși mari și amestecați ușor, lăsând-o în aglomerări mari.
Se toarnă jumătate din ziti într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și se acoperă cu jumătate din mozzarella și Parmigiano. Repetați cu ziti și brânzeturile rămase.
Coaceți ziti pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 15 minute, până când se fierbe și se rumenesc.
Lăsați ziti să se odihnească 10 minute înainte de servire.