Zesty Slow-Aragaz Italiană Oală Friptură

Rețeta Zesty Slow-Cooker Friptură Italiană de oală este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet, friptură rotundă cu fund de vită, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Zesty Slow Cooker Friptură Italiană, Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, și Lasagna Italiană Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, morcovii, țelina și roșiile în 3 1/2-qt. aragaz lent. Condimentați friptura cu piper și așezați deasupra. Se amestecă supa, apa, piperul, usturoiul, busuiocul, oregano, pătrunjelul și oțetul.
Se toarnă peste tot. Acoperiți și gătiți la 10 până la 12 ore. sau până când este gata.** Sfat: pentru sos mai gros, amestecați 1/4 cană de făină universală și 1/2 cană de apă.
Scoateți friptura din aragaz. Se amestecă amestecul de făină în aragaz, se acoperă și se gătește la înălțime aproximativ 10 min. sau până când amestecul fierbe și se îngroașă. * Pentru a prăji usturoiul, așezați bulbul de usturoi întreg pe o bucată de folie de aluminiu.
Stropiți cu ulei vegetal și înfășurați. Prăjiți la 177°. timp de 45 min. sau până la moale. Curățați și tocați usturoiul. ** Sau la 5 până la 6 ore.