Zahăr brun și sos de afine Port
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Zahărul brun și sosul de afine Port ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 25 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână afine, zahăr brun, vin de port și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sos De Afine Cu Zahăr Brun, Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt, și Sos De Port De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați merisoarele, zahărul brun, coaja și sucul de portocale și vinul de port. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când afinele au apărut și sosul s-a îngroșat, aproximativ 15 minute. Se răcește și se dă la frigider peste noapte înainte de servire.