Yuppie Kolcannon
Yuppie Kolcannon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 354 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de varză, lapte, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Așezați cartofii și oțetul balsamic într-o oală mare și acoperiți cu 2 până la 3 inci de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de aproximativ 12 minute.
Așezați varza într-o strecurătoare de metal, apoi puneți strecurătoarea în oală cu cartofii. Continuați să fierbeți până când cartofii sunt fragede, încă aproximativ 8 minute.
Scoateți strecurătoarea de varză, scurgeți-o și lăsați-o deoparte.
Scurgeți cartofii și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Așezați cartofii într-un castron mare. Puneți cartofii cu unt și lapte până se omogenizează. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă morcovul și ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și s-a rumenit, aproximativ 10 minute. Se amestecă varza și se condimentează cu sare și piper de usturoi.
Se amestecă amestecul de varză în piureul de cartofi.