Yucca la grătar cu sos Huancaina

Yucca la grătar cu sos Huancaina
Yucca la grătar cu sos Huancaina este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. O porție conține 652 calorii, 12g de proteine, și 49G de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ou fiert tare, măsline nicoise, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Yucca la grătar cu sos Huancaina, Cartofi cu sos Huanca (Papan a la Huanca), și Cartofi prăjiți cu sos Huancaina.

Instrucțiuni

1
Cojiți yucca și tăiați-o în 4 cilindri; apoi împărțiți în jumătate și scoateți rădăcina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
2
Așezați yucca într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi yucca și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se înmoaie furculița, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
ManiocManioc
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Se unge cu unt și se pune pe grătar. Gatiti aproximativ 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Între timp, într-o tigaie, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa, aji și usturoiul. Se condimentează cu sare și piper și se sotează până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Se ia de pe foc și se adaugă în blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați brânză și ou fiert tare și amestecați. Stropiți încet în smântână grea și restul de 2 linguri de ulei până la consistența sosului. Reglați sarea înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
11
Serviți yucca cu sos huancaina, garnisit cu ou fiert tare, măsline și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
ManiocManioc
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista