Wasabi-Sparanghel Prăjit
Sparanghelul prăjit cu Wasabi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 40 de calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți sparanghel, ulei de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. în general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare sunt Sparanghel cu baie de wasabi-maioneză, Sparanghel Cu Baie De Wasabi-Maioneză, și Vegetarian Planet Asparagus Wasabi Tempura.
Instrucțiuni
Amestecați apa, sosul de soia și uleiul de susan într-un castron mic.
Adăugați wasabi, începând cu 1/4 linguriță și crescând până când amestecul este la fel de picant pe cât doriți.
Periați amestecul de wasabi peste sparanghel, asigurându-vă că acoperiți toate părțile. Prăjiți până când sparanghelul este fraged, dar încă crocant, aproximativ 10-15 minute, întorcându-se o dată la jumătatea drumului.
Se servește presărat cu sare kosher, dacă se dorește.