Viudo De Pescado (văduv de pește)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Viudo de Pescado (văduv de pește). Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 479 calorii, 38g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 124 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pește, cartofi, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat), Tapao De Pescado (tocană de pește), și Pescado Viejo (Tocană De Pește) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-o oala mare asezati apa cu ceapa, cateii de usturoi, ceapa verde, chimenul, sarea, piperul si patlaginele. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați cartofii, yuca și dovleacul și gătiți încă aproximativ 10 minute.
Adăugați peștele și gătiți timp de aproximativ 10 până la 15 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și peștele este gătit.
Așezați toate legumele și peștele pe farfurii individuale, cu excepția bulionului, împărțind peștele și legumele uniform.Apoi acoperiți cu hogao și serviți cu orez alb și avocado pe lateral. Gustați și reglați condimentul.
Serviți bulionul în boluri mici și garnisiți cu coriandru proaspăt.