Viudo De Pescado (văduv de pește)

Viudo De Pescado (văduv de pește)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Viudo de Pescado (văduv de pește). Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 479 calorii, 38g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 124 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de pește, cartofi, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Escabeche De Pescado (pește marinat sau pește murat), Tapao De Pescado (tocană de pește), și Pescado Viejo (Tocană De Pește) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Intr-o oala mare asezati apa cu ceapa, cateii de usturoi, ceapa verde, chimenul, sarea, piperul si patlaginele. Gatiti la foc mediu aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați cartofii, yuca și dovleacul și gătiți încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
ManiocManioc
3
Adăugați peștele și gătiți timp de aproximativ 10 până la 15 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede și peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați toate legumele și peștele pe farfurii individuale, cu excepția bulionului, împărțind peștele și legumele uniform.Apoi acoperiți cu hogao și serviți cu orez alb și avocado pe lateral. Gustați și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orez AlbOrez Alb
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Serviți bulionul în boluri mici și garnisiți cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista